Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
U Bibinjama održan tradicionalan turnir odbojke na pijesku “Hvala branitelji”
U Bibinjama održan tradicionalan turnir odbojke na pijesku “Hvala branitelji”
 

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dana hrvatskih branitelja, KOP Bibinje organizirao je tradicionalni turnir pod nazivom “Hvala branitelji” na plaži Punta, u Bibinjama.

Domaćini, ekipa  ̋Punta ̋, Tomislava Fuzula i Domagoja Lisice osvojila je turnir od ukupno 16 prijavljenih ekipa, pobjedom u finalu nad ekipom “Let`s go transfers ̋, iskusnih zadarskih odbojkaša, Mislava Lučića i Luke Radoševića.

Jako smo zadovoljni odazivom ekipa s obzirom na to da se i u Sukošanu održavao još jedan turnir u odbojci na pijesku. Imali smo dvije jake ekipe s ovog područja i moram ih pohvaliti. Došli su nam igrači prvoligaša Zadra, Mislav Lučić i Tomislav Mišlov, nekadašnji igrač Zadra Luka Radošević, te sastav  ̋Punte ̋ Tomislav Fuzul i Domagoj Lisica koji su nekadašnji prvaci RH u mlađim dobnim kategorijama dvoranske odbojke. Fuzul je bio i prvak RH u odbojci na pijesku u paru s Brunom Šimunićem. Odlične su bile i cure, iznenadio nas je dolazak prvoligašica iz OK Olimpika Maje Šandrk i Doris Barić i drago nam je da smo mogli posebno nagraditi i ženske ekipe” - rekao nam je Tomislav Šimunić, tajnik Kluba odbojke na pijesku Bibinje. 

Treće mjesto osvojila je ekipa “Rebelde” iz Zadra, Tomislava Mišlova i Dominika Delića, pobjedom nad ekipom “Štrenje” iz Bibinja, Ante i Josipa Šimunića. Najbolje plasirana ženska ekipa bila je “Mravice", Maje Šandrk i Doris Barić.

U organizaciji turnira pomogli su brojni volonteri, koji su sudjelovali u tehničkoj organizaciji turnira, brinuli o semaforu i rezultatima, dok su sve utakmice sudili iskusni Stipe Belić iz Zadra i Rajko Marinković iz Kaštela. 

Ovogodišnji turnir održao se na godišnjicu smrti Alfreda Lisice, koji je poginuo 1992. godine u Osojniku u dubrovačkom primorju. Alfredo je bio član Odbojkaškog kluba Goran iz Bibinja u svim dobnim skupinama do odlaska na školovanje u Zagreb. KOP Bibinje s ponosom se prisjeća svih velikana Domovinskog rata i njima u čast za iduću godinu najavljuje još jedan turnir.


FOTOALBUM
19. 9. 2019.
 
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor Maistra - Rovinj - Vrsar HEP Errea Autowill Sportske novosti Janaf
HT Hrvatska lutrija Podravka Kviki Mikasa Ghia Jutarnji list Jana
politika kolačića  |  politika privatnosti zadnja promjena: 22. svibnja 2020., 13,06
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem