Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
 

U subotu, 29. lipnja na pješčanim terenima na malom jarunskom jezeru održan je drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo je ukupno 20 parova u 4 različite kategorije. Nakon drugog turnira u svim kategorijama vodeća mjesta i dalje drže odbojkašice i odbojkaši KOP-a Siget.

Već u 8.30 u subotu s tehničkim je sastankom počeo drugi turnir Prvenstva Zagreba. Zbog iznimno toplog vremena nastojalo se čim više utakmica odigrati u ranim, i još ne tako vrućim, satima. Turnir je održan za seniore u muškoj i ženskoj konkurenciji te za kadetkinje i mlađe kadetkinje. Na turnir se prijavio i muški najmlađekadetski par Rendulić/Troje (KOP Siget) koji je odigravao prijateljske utakmice s mlađim kadetkinjama.

U seniorskoj konkurenciji kod žena najbolje su bile Lorena Bosnar i Ana Šutalo (KOP Siget) koje su u finalu slavile protiv Maje Skorin i Marije Žmire (KOP Siget). Pobjednice prošlog turnira Anamarija Kezerić i Paula Krmpotić (KOP Siget) u utakmici za treće mjesto poražene su od para Krivić/Poljičak (KOP Siget).

Seniorski turnir u muškoj konkurenciji donio je više napetosti u odnosu na prethodni turnir koji su Pribanić i Skorin (KOP Siget) suvereno osvojili. Ovoga se puta Jurica Skorin (KOP Siget), sada u paru Hrvojem Zelenikom (KOP Siget), puno više trebao potruditi za drugo zlato u nizu. Čak su dva puta pobjedu protiv vrlo jakih Stojnića i Štorca (KOP Zagreb) morali tražiti u trećem setu. Treće mjesto pripalo je Matiću i Špremu (KOP Siget).

Kod kadetkinja najbolje su bile Čuček i Papak (KOP Siget). Slijedile ih na drugom mjestu Gašpić/Vuk (KOP Siget) te Drmić/Prskalo (KOP Siget) na trećem mjestu.

Na mlađekadetskom natjecanju Grginić i Kovačević (KOP Siget) uzvratile su Ancić i Žugec (KOP Siget) za poraz na prethodnom turniru te preuzele tron. Ancić i Žugec ovoga su puta bile druge, a najmlađe kadetkinje Kraljević i Plank (KOP Siget) zauzele su treće mjesto.

Sve rezultate drugog turnira možete pronaći ovdje, a trenutni ukupni poredak ovdje.

Nakon kratke stanke radi odigravanja turnira Pojedinačnog prvenstva Hrvatske na Pašmanu, sljedeći turnir Prvenstva Zagreba odigrat će se za vikend 13./14. srpnja. Više informacija o natjecanju moguće je pronaći na web-sjedištu Zagrebačkog odbojkaškog saveza ili poslati upit na službenu kontaktnu adresu natjecanja: onp@zos.hr. Prijave za sljedeći turnir primaju se do srijede, 10. srpnja u 23.59 na kontaktnu adresu natjecanja.


FOTOALBUM
5. 9. 2019.
 
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor Maistra - Rovinj - Vrsar HEP Errea Autowill Sportske novosti Janaf
HT Hrvatska lutrija Podravka Kviki Mikasa Ghia Jutarnji list Jana
politika kolačića  |  politika privatnosti zadnja promjena: 20. veljače 2020., 17,25
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem