Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
ODRŽANA “PLAVA NOĆ” ODBOJKAŠKOG KLUBA DINAMO
ODRŽANA “PLAVA NOĆ” ODBOJKAŠKOG KLUBA DINAMO
 

U srijedu, 12. lipnja u SD Pešćenica, održana je još jedna “Plava noć” OK Dinama iz Zagreba. Povodom završetka natjecateljske sezone, odbojkašice OK Dinama, popularne “Lavice”, sa simpatizerima kluba tradicionalno obilježavaju uspjehe kluba ostvarene u proteklih godinu dana.

Na sportsko-glazbenoj priredbi održanoj u sportskoj dvorani Pešćenica, dodjelom priznanja i nagrada ukazuje se čast najboljim klupskim pojedinkama i ekipama. 

Tako je najboljom igračicom kluba proglašena juniorka Jana Pekvarić, nagrada fair-play pripala je igračicama Anamariji Marić i Emili Makovac, dok su u klupsku “Kuću slavnih” ušle Marta Drakula, Anamarija Kezerić, Anamarija Marić i Doris Pišmaht. 

Pred publikom i igračicama potpisan je ugovor s novim trenerom seniorske ekipe, Željkom Nojićem, te su podijeljene zahvalnice osobama iz klupske “sjene”, ljudima bez kojih klub ne bi mogao normalno funkcionirati.  

Također, podijeljene su i zahvalnice klubovima s kojima OK Dinamo odlično surađuje; OK Feniks, OK Medicinar Trnje, HAOK Mladost i OK Olimpik.

Zahvalnicu za odličnu suradnju dobila je i izbornica zagrebačkih selekcija, gđa. Marija Anzulović, te pročelnik Gradskog ureda za sport, g. Milan Pavelić.

Svečani dio Plave večeri završio je predstavljanjem ovosezonskih prvakinja Hrvatske, a to su mini odbojkašice OK Dinamo.


FOTOALBUM
5. 9. 2019.
 
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor Maistra - Rovinj - Vrsar HEP Errea Autowill Sportske novosti Janaf
HT Hrvatska lutrija Podravka Kviki Mikasa Ghia Jutarnji list Jana
politika kolačića  |  politika privatnosti zadnja promjena: 22. svibnja 2020., 13,06
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem