Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
Prvenstvo Dalmacije -Regija Jug za mlađe kadetkinje
Prvenstvo Dalmacije -Regija Jug za mlađe kadetkinje
Proteklog vikenda, u organizaciji Povjerenice HOS-a za Regiju Jug i OSSDŽ, u dvije dvorane u Sinju, dvije dvorane u Trogiru i po prvi puta u dvorani OŠ Žrnovnica održano je Prvenstvo Dalmacije-Prvenstvo Regije Jug za mlađe kadetkinje. Prvakinje su nakon šest teških utakmica i odigranih 16. setova zasluženo postale ml. kadetkinje OK BRDA SPORT2LIFE iz Splita.
Prvog dana prvenstva pobijedile su OK Kaštel Lukšić , OK Zadar i ŽOK Šibenik te prvim mjestom u svojoj grupi osigurale nastup u četvrtfinalu.

Sutradan u Trogiru, pobjedom 2:1 protiv ŽOK Dubrovnik osigurale su plasman u polufinale, a samim tim se i plasirale na Državno prvenstvo.

U utakmici koja je odlučivala o prolasku u finale , u vrlo dramatičnoj i neizvjesnoj utakmici protiv ŽOK Trogira još jednom uspijevaju nadoknaditi zaostatak izgubljenog prvog seta i ponovno pobjedom 2:1 osigurati finale natjecanja protiv OK Marina Kaštela.

Finale je bilo izuzetno dramatično. Iako je sve ukazivalo na glatku pobjedu Kaštelanki, mlade Brdašice nisu se predavale ni nakon izgubljenog prvog, a ni nakon uvjerljivog vodstva protivnica u drugom. setu. Nakon time out-a kod rezultata, činilo se nedostižnih, 15:3 za Kaštelanke, na teren kao da su izašla neka nova Brda Sport2life, koja serijom 16-3 najprije prelaze u vodstvo 19:18, a potom u dramatičnoj završnici uspijevaju dobiti drugi set 27:25.

 Treći set, uz glasno navijanje stotinjak navijača za jednu i drugu ekipu, donosi izjednačenu borbu , kako i dolikuje finalima , a koje se ne bi posramili ni u seniorskoj konkurenciji. Upravo u tom odlučujućem setu finala pokazalo se sve ono što je cijeli turnir krasilo odbojkašice Brda Sport2life, zajedništvo, težak ekipni rad u obrani i ne odustajanje ni u jednom jedinom trenutku od svakog poena. Iako su tog dana jedine odigrale 9 setova ( ukupno 16 u dva dana) mlade Brdašice posljednjim atomima snage uspijevaju rezultatom 17-15 pobijediti u utakmici u kojoj su ih mnogi već bili otpisali.

Šok , nevjerica, sreća, suze radosnice, osmjesi na licima igračica, trenerica, roditelja, navijača, samo su dio atmosfere koji je uslijedio u velikom slavlju nakon pobjede. Cjelokupno slavlje zaokruženo je dodjelom pojedinačnih nagrada za najbolje igračice prvenstva od kojeg su 3 iz redova prvakinja OK BRDA SPORT2LIFE.

Laura Jelić - proglašena je najboljom igračicom prvenstva,

Antea Vladušić - najboljom srednjom blokericom,

Lucija Delić - najboljom dijagonalom tehničarke.

Za OK BRDA SPORT2LIFE nastupile su: Petra Ugrin-kapetanica , Laura Jelić, Lucija Barać, Lucija Delić, Antea Vladušić, Matea Čagalj,Zara Mužinić, Ana Mustapić, Mia Mihanović, Lucia Matijaš, Bruna Galić, Mihaela Hrženjak, Karla Matković, Gabrijela Katavić i Andrijana Lončar.


FOTOALBUM
29. 3. 2019.
 
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor HEP Maistra - Rovinj - Vrsar INA Janaf Hrvatska lutrija Jadrolinija Grad Zagreb Zagrebački holding Errea Mikasa
  zadnja promjena: 18. lipnja 2019., 17,07
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem