Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
DERBI ODIGRAN PRED OKO 200 GLEDATELJA OPRAVDAO OČEKIVANJA
DERBI ODIGRAN PRED OKO 200 GLEDATELJA OPRAVDAO OČEKIVANJA
 

Druga ženska odbojkaška ekipa Ivanca pobijedila je ekipu Plavi iz Peklenice s 3:0 u setovima, u utakmici 16. kola Treće hrvatske odbojkaške lige Sjever koja je ujedno bila i derbi utakmica u kojoj su snage odmjerile dvije prvoplasirane ekipe ekipa lige i to vodeći  Ivanec 2 i drugoplasirana ekipa Plavi s bodom manje. 

Utakmica je odigrana u dvorani osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec pred oko 200 gledatelja, u pravoj navijačkoj atmosferi gdje je i gostujuća ekipa u Ivanec imala podršku svojih navijača, jer je na utakmicu doputovala s velikim autobusom.

Domaćin je od samog početka djelovao veoma koncentrirano i disciplinirano u igri i  u prvom setu vidjela se dominacija domaće ekipe, koja je set dobila s 25:15, a u drugom setu ivanečke odbojkašice pojačale su ritam igre, odlično servirale, bile sjajne u skoku na mreži  i predvođene Barbarom Habekm najboljom igračicom ekipe riješile ga u svoju korist sa sjajnih 25:4. U trećem setu Ivančanke su nastavile odličnom igrom i dobile set s 25:16 što je značilo erupciju oduševljenja na tribinama i veliko slavlje u dvorani.

U domaćoj ekipi uz najbolju Barbaru Habek,  utakmicu je započela prva šestorka u sastavu Tara Ribić- kapetanica ekipe, zatim Nikolina Čićek, ,Eva Vinko,Marija Dugi, Saška Brežnjak uz dva libera ekipe  Marijete Habek i Lare Gotal te su nastupile Nika Džida, Ana Mašić,Silvija Šoštarić u sastavu su još bile Petra Krog, Dunja Maria –Friščić i Tea Sever. Utakmicu je sjajno vodio trener Ivan Hrg.

Ekipa OK Plavi nastupila je u sastavu: Valentina Goričanec ( capetanica ), Iva Hranilović, Klara Škvorc,Lana Novak,Ivana Mance ,Klara Mađarić,Dora Debelec, Lorena Turk,Ana Mance,Ana Pintarić,Sara Debelec,Ana Marija Turk .Trener:Jurica Novak.

Sutkinja :Simona Hudoletnjak ( Ivanec).

 Dva kola prije kraja vodeća ekipa lige je Ivanec 2 sa 42 osvojena boda , ekipa Plavi je druga s 38, treći je Kaštel 2 iz Pribislavca  s 35 bodova  itd.

ŽOK IVANEC 2 – OK PLAVI PEKLENICA   3:0 (25:15,25:4,25:16)   


FOTOALBUM
18. 3. 2019.
 
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor HEP Maistra - Rovinj - Vrsar INA Janaf Hrvatska lutrija Jadrolinija Grad Zagreb Zagrebački holding Errea Mikasa
  zadnja promjena: 18. lipnja 2019., 17,07
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem